Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Pagatavo mazliet citādāku lazanju!
Pagatavo mazliet citādāku lazanju! PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 27 maijs 2016 08:10

Tev būs nepieciešams: 
Ūdens
700 gr. konservēti tomāti kubiņos
2 ēd. Karotes cukura
1 ēd. Karote olīvļļas
5 ķiploku daiviņas
450 gr. malta lielopu gaļa
Sāls un svaigi malti melnie pipari
Sauja ar zaļumiem (baziliks, pētersīļi, oregano)
250 gr. makaroni
2 ēd. Karotes malta Parmas siera
1 Mozarella siera iepakojums

Kā pagatavot:

Ielejiet katliņā konservētos tomātus ar mērci un vievienojiet ūdeni tā, lai kopējais tilpums būtu aptuveni viens litrs. Katliņu uz
mirkli atlieciet malā. Ietilpīgā pannā ielejiet eļļu, uzkarsējiet un pievienojiet sakapātus ķiplokus. Kad ķiploki ir apcepti, pievienojiet
tiem liellopu malto gaļu un kārtīgi izcepiet. Pēc brītiņa nolejiet taukus un pievienojiet sāli, piparus pēc garšas, kā arī pievienojiet
aptuveni 3 ēdamkarotes svaigi kapātus zaļumus. Pēc tam ieberiet pannā nevārītus makaronus, tiem pāri pārlejiet tomātu maisījumu
un uzkarsējiet pannu līdz vārīšanās temperatūrai. Kad tas ir padarīts, samaziniet karsēšanas temperatūru līdz vidēji karstai,  vāriet
kādas 20-25 minūtes, it pa 5 minūtēm visu apmaisot, līdz makaroni ir mīksti.

Noņemiet visu no uguns un iemaisiet sablenderētu vai samīcītu Mozarellas sieru, tad pievienojiet vēl nepieciešamās garšvielas pēc
savas garšas izjūtas, pārpalikušo ķiploku, zaļumus, sāli vai piparus. Uzlieciet vāku un ļaujiet visam vēl pastāvēt 5 minūtes. 
Pirms pasniegšanas pārkaisiet Parmas sieru. Labu apetīti!


Pēdējās izmaiņas: Piektdiena, 27 maijs 2016 08:13
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana