Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Pagatavo zemeņu kēksiņus!
Pagatavo zemeņu kēksiņus! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 27 jūnijs 2016 09:32

Nepieciešams:
2 glāzes milti
¾ glāzes cukura
1 ēd. karote cepamā pulvera
½ tējkarote sāls
½ tējkarote kanēlis
6 ēdamkarotes sviesta, kausēta
1 ¼ glāzes skābā krējuma
2 tējkarotes vanilīna cukuru
2 olas
2 glāzes kubiņos sagrieztas svaigas zemenes

Glazūrai:
3 ēdamkarotes sviesta, kausēta
¼ glāze cukura
¼ tase brūnā cukura
¼ glāze miltu

Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Sagatavo aptuveni 18 kēksiņu formiņas un sagriez zemenes smalkos kubiciņos. Ņem neliela izmēra bļodu un tajā liec miltus, cukuru, cepamo pulveri, kā arī kanēli un visu sakul kopā. Atsevišķā bļodiņā liec izkausētu sviestu (6 ēdamkarotes), vanilīna cukuru un skābo krējumu, atkal visu kārtīgi sakul. Tad šai masai pievieno olas un atkal sakul visu vienmērīgā masā.
Pēc tam abu bļodiņu saturus sajauc kopā un iemaisi 1 ½  glāzes sagrieztās zemenes. Masu pildi formiņās, kad viss ir sadalīts tad atlikušos zemeņu gabaliņus liec kēksiņiem pa virsu.

Atkal ņem nelielu bļodiņu, kurā liec izkausētu sviestu ( 3 ēdamkarotes), ¼ glāze cukura, ¼ tase brūnā cukura, ¼ glāze miltu un visu sakul, klāj glazūru pāri keksiņiem un liec tos cepties krāsnī aptuveni 20- 25 min.

Lai ņammīgi!


Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana