Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Vai esi kādreiz garšojusi ābolu- kanēļa maizi?
Vai esi kādreiz garšojusi ābolu- kanēļa maizi? PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 03 augusts 2016 07:49

Tagad Tev ir iespēja to pašai pagatavot. Lai labi garšo!

Tev būs nepieciešams:
1 glāze brūnā cukura
1 tējkarote malta kanēļa
2/3 glāze baltais cukurs
½ kausēt sviesta
2 olas
2 tējkarotes vaniļas ekstratkta
1 ½ glāzes miltu
½ glāze piena
1 liels, mizots ābols

Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ar sviestu iesmērē maizes cepšanai paredzēto formu. Brūno cukuru samaisi kopā
ar kanēli un noliec maliņā. Ar mikseri samaisi balto cukuru kopā ar sviestu, līdz tas izveidojis viendabīgu masu, tad tai
pievieno olas un vaniļas ekstraktu, turpini maisīt vidējā ātrumā. Pēc tam piemaisi miltus un cepamo pulveri, kā pēdējo
pievieno pienu. Kad mīkla ir gatava ielej pusi no tās cepšanas formā. Sagriez ābolu vienāda izmēra kubiciņos un ber pusi
no āboliem pāri mīklai, kas ielieta formā. Ar karotes otru galu iedursti ābolus nedaudz dziļāk. Pēc tam ielej cepšanas formā
atlikušo mīklu, klāj pāri atlikušos ābolus, kā arī brūnā cukura un kanēļa maisījumu. Cep aptuveni 50 min, līdz maize ir brūna,
pārbaudi tas gatavību izmantojot zobu bakstāmo kociņu- ja mīkla pie tā nepielīp un tas ir sauss, tā ir gatava! Pēc cepeškrāsns
atdzesē maizi vismaz 10 minūtes.

Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 03 augusts 2016 07:54
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana