Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Picai kečups nav nepieciešams, ja ir rudens un ķirbju laiks!
Picai kečups nav nepieciešams, ja ir rudens un ķirbju laiks! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 02 oktobris 2017 10:02

Ātri pagatavojamā picas mīkla, vai gatavā picas mīkla
1 ½ glāze ķirbju biezeņa
½ sīpols, sagriezts smalkos kubiciņos
1 Šarlotes sīpols, sagriezts smalkās šķēlītēs
1 tējkarote cukurs
2 ķiploku galviņas
1/2 ēd.k. timiāns, svaigs, sasmalcināts
sāli un pipariem pēc garšas
1/2 glāze svaigi sarīvētu Parmezāna siers
2 glāzes svaigi rīvētu Chedar sieru
1 glāze rukolas
Nerafinēta olīveļļa

Pagatavošana:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Kamēr iesilst cepeškrāsns, pannā sacepiet pusi sīpola, kas sagriezts
smalkos gabaliņos. Kad tie ir aptuveni pusē apcepušies, apberiet tos ar tējkaroti cukura un turpiniet tos karamelizēt.
Atsevišķā bļodā lieciet ķirbja biezeni, ķiploku, Šarlotes sīpolu, otru pusi sagrieztā sīpola, timiānu, kā arī rīvētu
Parmazāna sieru. Visu samaisiet kopā un pievienojiet sāli un piparu pēc garšas. Beidzot pagatavojiet picas mīklu,
kā norādīts uz iepakojuma, kājiet to uz paplātes un lieciet virsū ķirbja maisījumu. Kad tas ir izdarīts, lieciet uz
picas rukolu, karamelizētos sīpolus un pāri pārberiet rīvētu Chedar sieru, vai sieru pēc Jūsu paša izvēles.

Recepte: lovelolablog

Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana