Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Ķirbju biskvīta rulete ar krēmsiera pildījumu.
Ķirbju biskvīta rulete ar krēmsiera pildījumu. PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 17 oktobris 2017 09:04

Nepieciešams: 
Biskvītam: 
¾ glāzes miltu
¼ tējkarote sāls
1 tējkarote cepamās sodas
1 tējkarote kanēlis
1 glāze cukurs
3 lielas olas
2/3 glāzes ķirbju biezenis
1 tējkarote vaniļas ekstrakts 
Pildījumam:
230 g krēmsiers
2 ēdamkarotes sviesta
1 tējkarote vaniļas cukurs
1 glāze pūdercukurs

Pagatavošana: 
Uzsildiet krāsni līdz 220 grādiem. Ieklājiet cepampapīru pannā, atstājot papīru gar pannas malām tā, lai var
vēlāk viegli biskvītu izcelt, kad tas būs gatavs. 
Lielā bļodā samaisiet kopā miltus, sāli, cepamo sodu un kanēli, atsevišķā bļodā sajauciet kopā olas , cukuru
un vaniļas cukuru un ķirbja biezeni, līdz iegūstat viendabīgu masu. Tad cītīgi sajauciet sauso maisījumu ar
ķirbja maisījumu. Klājiet pannā mīklu un lieciet cepties uz aptuveni 15 minūtēm. Tiklīdz biskvīts ir gatavs ,
izņemiet to (paceļot ar cepampapīru) no pannas un uzmanīgi sarullējiet to (kopā ar visu papīru), kāmēr
tas vēl nav atdzisis.
Ļaujiet tam atdzist. 
Kamēr kūkas biskvīts atdziest, pagatavojiet pildījumu. Ar mikseri sajauciet kopā krēmsieru, sviestu, vaniļas
cukuru un pūdercukuru, līdz tas kļūst gaisīgs. Līdz ko kūkas biskvīts ir pilnībā atdzisis, uzmanīgi to attiniet
vaļā un klājiet tajā pildījumu. Atkal uzmanīgi sarullējiet biskvītu un ietiniet to pārtikas plēvē, lieciet ledusskapī
uz vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas pārkaisiet ar pūdercukuru.

Recepte: tastesbetterfromscratch.com

 


Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 17 oktobris 2017 09:16
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana