Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Laiks notiesāt gardo kartupeļu ražu, lai nākamā vēl raženāka
Laiks notiesāt gardo kartupeļu ražu, lai nākamā vēl raženāka PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 07 novembris 2017 15:27

Krāsnī cepti kartupeļi ar brokoļu un siera mērci, kuras pagatavošana aizņems 7 minūtes.

Nepieciešams: 
Recepte paredzēta nelielam ēdāju skaitam vai vienai personai, ja ēdāju skaits paredzēts
lielāks, tad nāksies parēķināt un sastāvdaļu daudzumu pavairot.

Nepieciešami 3 vidēja lieluma kartupeļi ar mizu, kārtīgi noskaloti
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes miltu
¼ tējkarote sīpolu garšvielas
1/8 tējkarote ķiploku garšvielas
1 glāze piena
Sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)
~ 100 g rupji sarīvēts Čedara siers
Sauja sasmalcinātu, tvaicētu brokoļu (tiem jābūt sakapātiem smalkos gabaliņos)

Pagatavošana:
Novāriet kartupeļus un lieciet cepeškrāsnī uz 200 grādiem sildīties, apmēram,
15 - 20 minūtes, bet uzmaniet, lai nepiedeg. Kamēr kartupeļi cepeškrāsnī brūnojas, laiks
pagatavot brokoļu un siera mērci. Mazā vai vidēja izmēra trauciņā izkausējiet sviestu,
pievienojiet sīpolu un ķiploku garšvielas, maisot pievienojiet miltus un turpiniet visas
sastāvdaļas maisīt 1 minūti. Kad masa ir kļuvusi viendabīga, pievienojiet pienu un pēc
garšas pievienojiet sāli ar svaigi maltiem melnajiem pipariem, turpiniet maisīt līdz mērce
ir sabiezējusi un vārās. Samaziniet karstumu un mērcei pievienojiet raupji sarīvētu
Čedara sieru. Maisiet līdz siers ir izkusis, tad mērcē iemaisiet tvaicētus, smalki sagrieztus
brokoļus. Krāsnī ceptos kartupeļus iegrieziet un pārlejiet ar brokoļu un siera mērci, varat
pievienot svaigus dārzeņu un ķerties pie maltītes. Labu garšu!



Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 08 novembris 2017 08:31
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana