Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Auzu pārslu un ķirbju batoniņi
Auzu pārslu un ķirbju batoniņi PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 17 novembris 2017 14:21

Ideāli brokastīm vai kā uzkoda. No ārpuses kraukšķīgi, iekšpusē mīksti un enerģijas pilni.
Pagatavošanas laiks 50 minūtes. Veģetāri, bez glutēna. 9 porcijas.
Nepieciešams:
½ glāze ķirbju biezeņa
¼ glāze ābolu biezeņa
4 ēdamkarotes medus
3 ¼ glāze auzu pārslas
¾ glāze brūnais cukurs
¾ tējkarote kanēlis
1/8 tējkarote krustnagliņas
¼ tējkarote muskatriekstu
¼ tējkarote sāls
1 iepakojums vidēji saldi šokolādes čipsi/skaidiņas
1 ½ tējkarote vaniļas cukura
Pagatavošana:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagatavojiet cepešpannu, noklājiet to ar foliju. Batoniņi būs piesātināti
ar ķirbi, kas dos pietiekami daudz mitruma, tāpēc receptei varat nepievienot ne eļļu, ne sviestu, padarot to par
veselīgu brokastu uzkodu. Bļodā sajauciet auzu pārslas ar muskatriekstiem, krustnagliņām, kanēli un sāli, samaisiet
to visu kopā un pievienojiet brūno cukuru, tad ķirbju un ābolu biezeņus, medu un vaniļas cukuru. Kārtīgi visu
samaisiet, lai visas sastāvdaļas ir samaisījušās. Viegli iemaisiet šokolādes čipsus un vienmērīgi izklājiet auzu pārslu
maisījumu uz pannas. Cepiet 35 – 40 minūtes vai līdz zeltainam brūnumam. Ļaujiet atdzist un sagrieziet vēlamās
formās un daudzumos.


Pēdējās izmaiņas: Piektdiena, 17 novembris 2017 14:39
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana