Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Tumšās šokolādes našķis
Tumšās šokolādes našķis PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 21 marts 2018 15:52

Nepieciešams:

250 g tumšā šokolāde, vēlams 73% vai tumšāka (jo lielāka ir kakao koncentrācija, jo labāk). 
Sauja žāvētu augļu asorti
Sauja sasmalcinātu riekstu
sēklas

Pagatavošana:
Izklājiet pergamenta papīru vai foliju. Sasmalciniet šokolādi mazos gabaliņos, ievietojiet karstuma drošā traukā un
izkausējiet. Šokolādi var kausēt ūdens peldē uz plīts, lēni maisot vai ievietot mikroviļņu krāsnī uz 60 sekundēm, pēc
tam apmaisīt un ielikt atpakaļ mikroviļņu krāsnī vēl uz 30 sekundēm. Kārtīgi izmaisiet šokolādi, lai visi gabaliņi ir
izkusuši. Ja nepieciešams, ievietojiet šokolādes trauku mikroviļņu krāsnī vēl uz dažām sekundēm. Izmantojot
ēdamkaroti, uz pergamenta papīra izlejiet šokolādes “pankūkas”, varat formas un lielumu varat izvēlēties pēc savas
gaumes. Ļaujiet šokolādei dabīgi notecēt no karotes, tad veidosies apaļāka forma. Katrai šokolādes izveidotajai formai
uzberiet pa virsu žāvētu augļu gabaliņus, sasmalcinātus riekstus un sēklas. Dariet to, kamēr šokolāde vēl ir karsta. 
Ļaujiet šokolādei atdzist istabas temperatūrā un tad ievietojiet tos ledusskapī, lai šokolāde labāk sastingtu.
Kad šokolāde ir sastingusi un vairs nesmērējas, lieciet uz kārā zoba un baudiet!

Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana