Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Pavasara kuskusa salāti
Pavasara kuskusa salāti PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 12 aprīlis 2018 15:03

Pielādē vēderu ar pavasari! Pavasarīgi gardie kuskusa salāti būs viegli un atspirdzinoši.
Pasniedz tos kā piedevu pie grila ēdieniem!

Nepieciešams:
Salāti:
100g negatavots kuskuss (ne pērļu kuskuss)
1/2 glāze ūdens vai vistas buljons
500g saldēti zirņi
50g sakapātu pētersīļu
60g fetas siers
50g sasmalcināti valrieksti vai pekanrieksti

Bazilika Vinegārs:
100g bazilika lapas
1 ēdamkarote olīveļļa
1 šalotes sīpols (mazs sīpols)
2 tējkarotes malts ķiploks
1 ēdamkarote medus
3 ēdamkarotes baltvīna etiķis
1 šķipsniņa čili piparu garšvielas
sāls un pipari

Pagatavošana:
Vidēja lieluma mērces pannā uzsildiet ūdeni līdz tas vārās. Pārvietojiet pannu nost no karstuma un
iemaisiet tajā kuskusu, uzlieciet vāku un ļaujiet tam 10 minūtes uzbriest. Kamēr kuskuss gatavojas,
katlā uzvāriet ūdeni. Vidēja lieluma bļodā sagatavojiet ledus vannu, bļodā saberiet ledu ar ūdeni.
Sasaldētos zirņus lieciet vārošajā ūdenī un vāriet tos 1-2 minūtes, lai zirņi kļūst koši zaļi un ir mīskti.
Nosusiniet zirņus un uzreiz lieciet ledus vannā, lai apstādinātu gatavošanās procesu. Pirms
pievienošanas salātiem, nosusiniet tos. Atsevišķā bļodā savienojiet visas sastāvdaļas - pievienojiet
kuskusu, zirņus, pētersīļus, fetas sieru un valriekstus.

Vinegāra pagatavošana:
Visas sastāvdaļas salieciet blenderī un maliet, kamēr visas sastāvdaļas ir samalušās un masa ir
līdzīga mērcei. Pagaršojiet, ja nepieciešams pievienojiet vēl sāli vai piparus. Varat vēl papildu
pievienot medu, ja vēlaties, lai mērce būtu salda.

Vinerāga mērci pievienojiet salātiem un samaisiet visu kopā. Lai labi garšo!

Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana