Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi Jauni produkti Svaigā pavasara maltīte ar ķiploku un laima mērci
Svaigā pavasara maltīte ar ķiploku un laima mērci PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 19 aprīlis 2018 10:59

Nepieciešams:
Puspaciņa rīsu nūdeles
Baziliks, piparmētras lapas, ķīniešu pētersīļi (izmantojiet visas trīs sastāvdaļas kopā, tās garšos izcili)
Serrano pipars
Sasmalcināti zemesrieksti
Avokado
Dārzeņi (piemēram, burkāni, paprika un gurķi)
Olbaltumvielas (piemēram, garneles, tofu siers, vista)

Saldā ķiploku un laima mērce:
3 daiviņas ķiploka
2 ēdamkarotes rīsu etiķa
30g agave vai brūnais cukurs
30g zivju mērce
50g laima sulas
30g augu eļļa

Pagatavošana:
Blenderī ievietojiet visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un samaliet. Maliet, lai visas sastāvdaļas būtu
samaisījušās un vienmērīgā konsistencē. Pirms vāriet nūdeles, iemērciet tās aukstā ūdenī uz 30 minūtēm.
Kad tās ir mīkstas, ievietojiet tās vārošā ūdenī uz minūti vai divām, tad nokāsiet. Sasmalciniet garšaugus,
sagrieziet serrano piparus un sagrieziet dārzeņus. Varat izmantot siltas vai atdzisušas nūdeles, samaisiet
tās ar mērci un pārējām sastāvdaļām. Lai labi garšo!


Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana