Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Auzu pārslu un ķirbju batoniņi PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 17 novembris 2017 14:21

Ideāli brokastīm vai kā uzkoda. No ārpuses kraukšķīgi, iekšpusē mīksti un enerģijas pilni.
Pagatavošanas laiks 50 minūtes. Veģetāri, bez glutēna. 9 porcijas.
Nepieciešams:
½ glāze ķirbju biezeņa
¼ glāze ābolu biezeņa
4 ēdamkarotes medus
3 ¼ glāze auzu pārslas
¾ glāze brūnais cukurs
¾ tējkarote kanēlis
1/8 tējkarote krustnagliņas
¼ tējkarote muskatriekstu
¼ tējkarote sāls
1 iepakojums vidēji saldi šokolādes čipsi/skaidiņas
1 ½ tējkarote vaniļas cukura
Pagatavošana:
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagatavojiet cepešpannu, noklājiet to ar foliju. Batoniņi būs piesātināti
ar ķirbi, kas dos pietiekami daudz mitruma, tāpēc receptei varat nepievienot ne eļļu, ne sviestu, padarot to par
veselīgu brokastu uzkodu. Bļodā sajauciet auzu pārslas ar muskatriekstiem, krustnagliņām, kanēli un sāli, samaisiet
to visu kopā un pievienojiet brūno cukuru, tad ķirbju un ābolu biezeņus, medu un vaniļas cukuru. Kārtīgi visu
samaisiet, lai visas sastāvdaļas ir samaisījušās. Viegli iemaisiet šokolādes čipsus un vienmērīgi izklājiet auzu pārslu
maisījumu uz pannas. Cepiet 35 – 40 minūtes vai līdz zeltainam brūnumam. Ļaujiet atdzist un sagrieziet vēlamās
formās un daudzumos.


Pēdējās izmaiņas: Piektdiena, 17 novembris 2017 14:39
 
Laiks notiesāt gardo kartupeļu ražu, lai nākamā vēl raženāka PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 07 novembris 2017 15:27

Krāsnī cepti kartupeļi ar brokoļu un siera mērci, kuras pagatavošana aizņems 7 minūtes.

Nepieciešams: 
Recepte paredzēta nelielam ēdāju skaitam vai vienai personai, ja ēdāju skaits paredzēts
lielāks, tad nāksies parēķināt un sastāvdaļu daudzumu pavairot.

Nepieciešami 3 vidēja lieluma kartupeļi ar mizu, kārtīgi noskaloti
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes miltu
¼ tējkarote sīpolu garšvielas
1/8 tējkarote ķiploku garšvielas
1 glāze piena
Sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)
~ 100 g rupji sarīvēts Čedara siers
Sauja sasmalcinātu, tvaicētu brokoļu (tiem jābūt sakapātiem smalkos gabaliņos)

Pagatavošana:
Novāriet kartupeļus un lieciet cepeškrāsnī uz 200 grādiem sildīties, apmēram,
15 - 20 minūtes, bet uzmaniet, lai nepiedeg. Kamēr kartupeļi cepeškrāsnī brūnojas, laiks
pagatavot brokoļu un siera mērci. Mazā vai vidēja izmēra trauciņā izkausējiet sviestu,
pievienojiet sīpolu un ķiploku garšvielas, maisot pievienojiet miltus un turpiniet visas
sastāvdaļas maisīt 1 minūti. Kad masa ir kļuvusi viendabīga, pievienojiet pienu un pēc
garšas pievienojiet sāli ar svaigi maltiem melnajiem pipariem, turpiniet maisīt līdz mērce
ir sabiezējusi un vārās. Samaziniet karstumu un mērcei pievienojiet raupji sarīvētu
Čedara sieru. Maisiet līdz siers ir izkusis, tad mērcē iemaisiet tvaicētus, smalki sagrieztus
brokoļus. Krāsnī ceptos kartupeļus iegrieziet un pārlejiet ar brokoļu un siera mērci, varat
pievienot svaigus dārzeņu un ķerties pie maltītes. Labu garšu!



Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 08 novembris 2017 08:31
 
Esi gatavs Halloween PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 01 novembris 2017 13:03

Ja vēl neesi paguvusi izdomāt, kādu Heloweenu našķi pagatavot, šeit būs viegli pagatavojama
un ņammīga recepte:

Nepieciešams:
1/4 glāze cukura 
1 ½ tējkarotes kanēļa 
4 ēdamkarotes kausēta sviesta
2 tortillas plāksnes

Pagatavošana: 
Izmantojot cepumu formiņas, izgrieziet no tortillas mīklas vēlamos mošķu gabaliņus. Uzsildiet cepeškrāsni
līdz 180 grādiem. Ņemiet pannu, klājiet tajā cepampapīru. Nelielā bļodiņā sajauciet cukuru un kanēli kopā.
Vispirms mīklas mošķus apmērcējiet no abām pusēm sviestā, tad no vienas puses cukurā ar kanēli un ar
šo pusi uz augšu klājiet tos uz pannas. Cepiet aptuveni 10 minūtes, kamēr tie kļuvuši kraukšķīgi.


Recepte: simplyrecipes


 




Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 01 novembris 2017 13:08
 
Ķirbju biskvīta rulete ar krēmsiera pildījumu. PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 17 oktobris 2017 09:04

Nepieciešams: 
Biskvītam: 
¾ glāzes miltu
¼ tējkarote sāls
1 tējkarote cepamās sodas
1 tējkarote kanēlis
1 glāze cukurs
3 lielas olas
2/3 glāzes ķirbju biezenis
1 tējkarote vaniļas ekstrakts 
Pildījumam:
230 g krēmsiers
2 ēdamkarotes sviesta
1 tējkarote vaniļas cukurs
1 glāze pūdercukurs

Pagatavošana: 
Uzsildiet krāsni līdz 220 grādiem. Ieklājiet cepampapīru pannā, atstājot papīru gar pannas malām tā, lai var
vēlāk viegli biskvītu izcelt, kad tas būs gatavs. 
Lielā bļodā samaisiet kopā miltus, sāli, cepamo sodu un kanēli, atsevišķā bļodā sajauciet kopā olas , cukuru
un vaniļas cukuru un ķirbja biezeni, līdz iegūstat viendabīgu masu. Tad cītīgi sajauciet sauso maisījumu ar
ķirbja maisījumu. Klājiet pannā mīklu un lieciet cepties uz aptuveni 15 minūtēm. Tiklīdz biskvīts ir gatavs ,
izņemiet to (paceļot ar cepampapīru) no pannas un uzmanīgi sarullējiet to (kopā ar visu papīru), kāmēr
tas vēl nav atdzisis.
Ļaujiet tam atdzist. 
Kamēr kūkas biskvīts atdziest, pagatavojiet pildījumu. Ar mikseri sajauciet kopā krēmsieru, sviestu, vaniļas
cukuru un pūdercukuru, līdz tas kļūst gaisīgs. Līdz ko kūkas biskvīts ir pilnībā atdzisis, uzmanīgi to attiniet
vaļā un klājiet tajā pildījumu. Atkal uzmanīgi sarullējiet biskvītu un ietiniet to pārtikas plēvē, lieciet ledusskapī
uz vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas pārkaisiet ar pūdercukuru.

Recepte: tastesbetterfromscratch.com

 


Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 17 oktobris 2017 09:16
 
Krēmains, mazliet pikants un neierasts risotto PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:35

Tas iederēsies uz vakariņu galda pēc garas darba dienas.Nepieciešams:

1 glāze risotto rīsu
10 svaigu piparmētru lapiņas (smalki sakapātas)
1/3 glāzes rīvēts Parmas siers (rīvēts)
2 ķiploku daiviņas (saspiestas/sasmalcinātas)
¼ ēdamkarotes čili pārslas
500 g ķirbja (sagriezts smalkos kubiciņos)
3 glāzes dārzeņu buljons
½ sīpola (smalki sakapāts) 
3 ēdamkarotes nesālīta sviesta

Pagatavošana:
Pagatavojiet katliņā dārzeņu buljonu pēc pašu ieskatiem, to var pagatavot arī no buljona kubiciņiem. Ņemiet
pannu un izkausējiet 1 ēdamkaroti sviestu, pievienojiet ķiploku un sīpolus, nedaudz pasautējiet, kamēr sīpoli
kļūst caurspīdīgāki, tad pievienojiet čili pārslas un kādas 30 sekundes visu kopā samaisiet. Pēc tam pievienojiet
ķirbi un uz lēnas uguns cepiet to, kamēr tas kļūst mīksts, pievienojiet rīsus, vēl vienu ēdamkaroti ar sviestu un
visu kopā kārtīgi samaisiet, apcepot aptuveni 2 minūtes. Kad tas ir padarīts, pievienojiet dārzeņa buljonu pa
daļām- pa 1/3 glāzei. Turpiniet sautēt rīsus, līdz tie ir gatavi un ķirbis ir mīksts, tad pievienojiet rīvēto sieru, atlikušo
sviestu, kā arī piparmētras, kārtīgi visu samaisiet un pievienojiet garšvielas pēc izvēles. Pasniegt uzreiz pēc
pagatavošanas.


Pagatavošanas laiks – 30 minūtes.

Recepte: chefdehome.com

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 05 oktobris 2017 12:41
 
1 lapa no 19

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana