Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Ābolu virtuļus ieteicams pasniegt atdzesētus, ja varēsiet nociesties! PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 13 septembris 2017 09:08

Gaisīgi un aromātiski virtuļi, kas sniedz kripatiņu laimes pēc katra kodiena.

Nepieciešmas: 
Ābolu pildījums: 2 Lieli āboli (sagriezti smalkos kubiciņos)
1 ½ ēd.k. sviests
3 ēd.k. brūnais cukurs
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu
1 ēd.k. milti
Virtuļu mīkla: 1 ½ glāzi miltu
1 ½ tējkarotes cepamais pulveris
½ tējk. dzeramā soda
¾ glāzes brūnā cukura
2 olas
¾ glāzes paniņas
3 ēd.k. sviests, izkausēts
1 tējkarote vaniļas
1 tējkarote ābolu pīrāga garšvielu

Pagatavošana: 
1.Uzkarsējiet mērces katliņu līdz vidējai temperatūrai. Katliņā lieciet sviestu un cukuru, visu kārtīgi samaisiet,
tad pievienojiet smalki sagrieztos ābolu gabaliņus un ābolu pīrāga garšvielu. Labi samaisiet, lieciet virsū vāku,
lai āboli kļūtu mīksti. Noņemiet vāciņu, pievienojiet miltus. Tad maisījums sabiezēs, maisiet to aptuveni 1 minūti
un noņemiet no uguns. 
2. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem un iesmērējiet virtuļu pannu ar eļļu vai sviestu. Bļodā kopā samaisiet
olas, cukuru, sviestu, paniņas un vaniļu līdz iegūstat viendabīgu masu. Samaisiet atsevišķā bļodā miltus ar cepamo
pulveri un dzeramo sodu, tad lēnām to iemaisiet klāt. Pēc tam lēnām iemaisiet arī katliņa sastāvu izmantojot lāpstiņu.
Mīklu ieciet maisiņā, izgrieziet tajā nelielu caurumu un klājiet mīklu virtuļu pannā. Cepiet aptuveni 10 -12 minūtes. 
Ja vēlaties, pirms pasniegšanas apberiet tos ar kanēli un cukuru.

 


 
Arī virtuvē ir vajadzīgs špikerītis PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 07 septembris 2017 13:18

Vai zini, cik ilgi jāvāra dārzeņi, lai tie nezaudētu savu vērtību?


 
Svaigi spiesto augļu un dārzeņu sulu laiks ir klāt! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 04 septembris 2017 13:22

Receptes var būt visdažādākās, ja esi klasiskās garšas piekritējs, izmanto ābolus, burkānus, ķirbi un bietes.
Ja vēlies ko īpašāku, pievieno ingveru, kāli vai smiltsērkšķus!


Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 04 septembris 2017 13:25
 
Ābolu gredzeni PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 28 augusts 2017 13:33

Ābolu pīrāgu, kā arī krāsnī ceptus ābolus Tu noteikti esi jau nogaršojusi, bet kā ir ar ābolu gredzeniem? 


Mīklai nepieciešams: 
4 lieli āboli 
1 glāze miltu
¼ tējkarotes cepamo pulveri
2 ēdamkarotes cukura
¼ tējkarotes sāls
⅛ tējkarote kanēļa
1 liela olu
1 glāze paniņu
eļļa apcepšanai

Pēc ābolu gredzenu apcepšanas eļļā, apber tos ar kanēli un pūdercukuru

 



Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 28 augusts 2017 13:37
 
Beidzot lielā kartupeļu raža ir klāt! PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 23 augusts 2017 09:40

Lieliem soļiem tuvojas kartupeļu talku laiks! Vai arī tu dosies palīgā novākt šī gada kartupeļu ražu?
Šeit ideja, ko pagatavot pēc labi padarītā darbiņa:

Tev būs nepieciešams:

4 liela izmēra kartupeļi
1 tējkarote olīveļļas
3 1/2 ēdamkarotes sālīta sviesta
1/2 glāze grieķu jogurts
1/4 tases paniņas
1/2 tējkarotes sāls
1/2 tējkarotes piparu
3/4 tējkarotes ķiploku pulvera
1/2 tējkarotes žāvētu diļļu
1/2 tējkarotes paprikas
1 1/2 saujas vārīti brokoļi
2 lielas saujas ar rīvētu  Čedaras sieru

Pagatavošana:

Novāri jaunos kartupeļus ar visu mizu. Kamēr kartupeļi dziest, liec cepeškrāsni sildīties uz 200 grādiem. Kad kartupeļi
ir pietiekami atdzisuši, griez tos vertikāli uz pusēm un ar karoti izņem kartupeļa masu no miziņas, liec to vidēja izmēra bļodā.
Atlikušos miziņu “trauciņus” iezied ar olīveļļu, kāro uz pannas uz kuras ir uzklāts cepampapīrs. Kartupeļu masai pievieno
izkausētu sviestu, izmantojot mikseri, cītīgi visu samaisi. Tad pievieno grieķu jogurtu, paniņas, sāli, vārītus brokoļus, Čedaras sieru,
kā arī citas garšvielas.
Masu liec kartupeļu miziņās un cep tās aptuveni 15 minūtes.

 

Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 23 augusts 2017 09:41
 
1 lapa no 19

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana