Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Izpaudies radoši, gatavojot sushi mājās PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 08 maijs 2014 16:47

a2a7b7cc320a6a36590adf21893997c4

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 08 maijs 2014 16:51
 
Esi kādreiz mēģinājis vafeles sāļā veidā? :) PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 02 maijs 2014 12:14

7e89ccfaf465c4cc3ce66722641f39bf

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 12 maijs 2014 12:54
 
Kā gardāk pagatavot zivi! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 28 aprīlis 2014 11:37

 

Kā garšīgi pagatavot zivi uz grila?

Vislabāk uz grila ir gatavot zivi tā saucamajā tūtiņā. Iztīriet no zivs asakas, ādu negrieziet nost. Zivi sagrieziet tik lielos gabalos, lai tos varētu pārlocīt uz pusēm. Maigais mīkstums paliks iekšpusē, bet āda ārpusē. Šādā veidā lieciet zivi uz restēm, pirms tam iekšpusē ielieciet garšvielas, sīpolus, dārzeņus, sēnes un pat augļus. Šādā variantā zivs būs maiga un sulīga, arī pie restītēm tā nepielips.

Šādi gatavot var jebkuras zivis, gan jūras zivis, gan upes zivis. Pie tam zivju tūtiņās pildījumu varat sagatavot jau mājās, tad zivs gabalus ietiniet pārtikas plēvē vai follijā. Atpūtas vietā, kad ogles jau būs pietiekami sakarsušas, jums atliks tikai zivs gabaliņus izvietot uz restītēm.

 

 

grilled-whole-fish

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 28 aprīlis 2014 11:42
 
Recepte! Ķiploku biezzupa! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 24 aprīlis 2014 09:39

 

Recepte! Ķiploku biezzupa!

Nepieciešams:
Ķiploki: 150 g
Gaļas buljons: 2 l
Olas: 6 gb.
Augu eļļa: 3 ēd.k.
Zosu (vai citi) tauki: 2 ēd.k.
Baltmaize: 6 šķēles
Malti melnie pipari, sāls: pēc patikas

Ķiploku daiviņas izkausētos taukos apcepiet mīkstas (tās nedrīkst mainīt krāsu). Pielejiet karstu buljonu, pievienojiet sāli un piparus, uzvāriet un turpiniet vārīt virs mazākas liesmas 15 minūtes. Tad buljonu izkāsiet. Ķiplokus izberziet caur sietu un atkal pievienojiet buljonam. Olu dzeltenumus saputojiet ar augu eļļu un, nepārtraukti maisot (lai olas nesarecē), pamazām pielejiet klāt glāzi karsta buljona. Olu masu lejiet buljonā ar ķiplokiem, samaisiet un uzsildiet (nedrīkst uzvārīt). Olu baltumus atsevišķi sacepiet, lieciet uz maizes šķēlēm un pasniedziet ar biezzupu.
Ķiploku daiviņas izkausētos taukos apcepiet mīkstas (tās nedrīkst mainīt krāsu). Pielejiet karstu buljonu, pievienojiet sāli un piparus, uzvāriet un turpiniet vārīt virs mazākas liesmas 15 minūtes. Tad buljonu izkāsiet. Ķiplokus izberziet caur sietu un atkal pievienojiet buljonam. Olu dzeltenumus saputojiet ar augu eļļu un, nepārtraukti maisot (lai olas nesarecē), pamazām pielejiet klāt glāzi karsta buljona. Olu masu lejiet buljonā ar ķiplokiem, samaisiet un uzsildiet (nedrīkst uzvārīt). Olu baltumus atsevišķi sacepiet, lieciet uz maizes šķēlēm un pasniedziet ar biezzupu.
Ķiploku daiviņas izkausētos taukos apcepiet mīkstas (tās nedrīkst mainīt krāsu). Pielejiet karstu buljonu, pievienojiet sāli un piparus, uzvāriet un turpiniet vārīt virs mazākas liesmas 15 minūtes. Tad buljonu izkāsiet. Ķiplokus izberziet caur sietu un atkal pievienojiet buljonam. Olu dzeltenumus saputojiet ar augu eļļu un, nepārtraukti maisot (lai olas nesarecē), pamazām pielejiet klāt glāzi karsta buljona. Olu masu lejiet buljonā ar ķiplokiem, samaisiet un uzsildiet (nedrīkst uzvārīt). Olu baltumus atsevišķi sacepiet, lieciet uz maizes šķēlēm un pasniedziet ar biezzupu.

Pēdējās izmaiņas: Piektdiena, 25 aprīlis 2014 06:22
 
ŅAMMA piedāvā - plānotiem un neplānotiem svētkiem! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 03 maijs 2012 00:00

Ekspresrestorāns ŅAMMA piedāvā!

Mājīga un omulīga vieta gan ātrai maltītei, gan garām sarunām un patīkama laika pavadīšanai. Gaumīgais kafejnīcas interjers ļaus Jums pilnībā izbaudīt uz vietas gatavoto ēdienu garšu un sajūtas. Plaša silto ēdienu izvēle, dažādi salāti un deserti par pieņemamām cenām. Regulāri komplekso maltīšu piedāvājumi, harmoniska vide un patīkama gaisotne Jūsu ēdienreizei.

Tavam svētku galdam:
IZCEPSIM
tortes, kliņģerus, gardus pīrāgus!
PAGATAVOSIM
salātus, gaļas, zivju un dārzeņu ēdienus!
SARĪKOSIM
mājīgu banketu!

Svinam svētkus kopā!

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 29 decembris 2016 11:32
 
18 lapa no 18

SākumsIepriekšējā161718NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana