Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Tev ir nepieciešamas nieka 5 minūtes un 4 sastāvdaļas! PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 11 jūlijs 2017 08:05

Nepieciešams:

4 glāzes svaigu vai saldētu zemeņu
3 ēdamkarotes medus
½ bezpiedevu jogurts
1 ēdamkarote laima sula

Pagatavošana:

Lieciet visas sastāvdaļas blenderī un izveidojiet viendabīgu masu. Ja, Jūsuprāt, ir nepieciešams vairāk sulas, pievienojiet
vēl nedaudz laima sulu. Kad esiet ieguvusi vēlamo masu, pildiet to saldējuma trauciņos, atstājot nedaudz brīvas vietas
trauciņa pašā augšā. Lieciet saldētavā un kad tas pilnībā sasalis, nemiet ārā un baudiet!

 
Vakance! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 06 jūlijs 2017 10:58

Bistro „Ņamma” Gravas ielā 1, Kuldīgā aicina darbā pavārus uz noteiktu laiku.


Ja Tev ir:
pozitīva attieksme pret darbu un vēlme apgūt jaunas iemaņas, aicinām pievienoties bistro profesionālajai komandai!

Mēs piedāvājam:
elastīgu darba laiku;
apmācību, ja esi bez darba pieredzes;

bezmaksas pusdienas, kafiju/tēju;
stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; 
izaugsmes iespējas augošā uzņēmumā.

Pieteikties darbam var personīgi pie ekspresrestorāna vadītājas vai sūtot CV uz epastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
Tālrunis uzziņām 29162981

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 06 jūlijs 2017 11:08
 
Kumelīšu tējas un medus saldējums- vai esi kādreiz ko tādu garšojusi? PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 28 jūnijs 2017 09:09

Nepieciešams:
3 krūzes ūdens
1/3 glāzes medus
4 kumelīšu tējas maisiņus

Pagatavošana:
Nelielā katliņā sasildi ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, noņem to nost no karstās virsmas un pievieno tējas
maisiņus un medu. Tējas maisiņus turi katliņā aptuveni 10 minūtes, tad izņem tos, un pārliecinies, ka medus
ir pilnībā izkusis. Ja vēlies pievieno kumelīšu ziedus.
Kad uzlējums ir atdzisis, pildi to saldējuma trauciņos, atstājot vismaz 3mm no trauciņa virsmas tukšus.

 


 
Zaļumu – ķiploku sviestā grilētas cukīni ripiņas PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 20 jūnijs 2017 13:36

Nepieciešams: 
200 gr. nesālīta sviesta
3 ķiploku galviņas
1 tējkarote itāļu garšvielu maisījums
1 citrons 
Svaigi malti pipari un sāls
2 vidēja izmēra cukīni
2 ēdamkarotes svaigi griezti pētersīļi


Pagatavošana: 
Uzsildiet krāsni. Izkausējiet sviestu, saspiediet ķiploku galviņas un izspiediet sulu no citrona. Ņemiet
bļodiņu kopā samaisiet sviestu ar ķiplokiem, citronu sulu itāļu garšvielas un pievienojiet sāli ar pipariem
pēc garšas. Sagrieziet cukīnī ripiņās un no abām pusēm apsmērējiet ar zaļumu- ķiploku sviestu un klājiet
tās uz pannas. Lieciet krāsnī un pēc aptuveni 2-4 minūtēm apmainiet ripiņām puses. Kad gatavs ņemiet ārā,
pirms pasniegšanas apberiet ar svaigi grieztiem pētersīļiem.

 

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 20 jūnijs 2017 13:43
 
Dipp mērcīte ogām un augļiem PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 08 jūnijs 2017 11:59

Ja laikapstākļi mūs nelutina, tad varam brīvdienās palutināt paši sevi ar saldām ogām un krēmīgi saldu Dipp mērcīti.

Nepieciešams:
220 gr svaigā krēmsiera
220 gr bezpiedevu jogurta
¼ glāzes brūnā cukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
un gardas ogas vai sulīgi augļi pēc izvēles

Pagatavošana: 
Lieciet pārtikas blenderī gan svaigo krēmsieru, gan bezpiedevu jogurtu un samaisiet to kopā, viendabīgā masā,
tad pievienojiet cukuru un vaniļas ekstraktu un atkal visu kārtīgi samaisiet kopā. Pēc garšas pievienojiet vēl
cukuru, ja nepieciešams. Lieciet mērci tīrā bļodiņā, pārvelciet ar pārtikas plēvi un lieciet to ledusskapī uz
1 - 2 stundām. Pēc šī laika ņemiet ārā no ledusskapja un baudiet!

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 08 jūnijs 2017 12:36
 
3 lapa no 20

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana