Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Iesakām pagatavot vistas- mango un kokosriekstu mērci. PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 06 februāris 2017 08:14

Zināms, ka mango koka izcelsmes zeme ir Indija, tā sastāvā ir A, B, C grupu vitamīni, dzelzs, kalcijs, magnijs un
mangāns.šis auglis ir ne vien ļoti veselīgs, bet arī garšīgs. Iesakām pagatavot vistas- mango un kokosriekstu mērci.

Nepieciešams:
1 ēdamkarote olīveļļas
700 gr. vistas vistas filejas
1 sarkanā paprika 
1 zaļā paprika 
Kokosriekstu- mango mērce
1 bundža kokosriekstu piens
1 tase rupji sasmalcinātas mango
1 jalapeno pipars bez sēklām
3-5 ēdamkarotes brūnā cukura
2 ēdamkarotes laima sulas
1 tējkarote ķimenes
1/2 tējkarote čili pulvera
1/2 tējkarote kūpināta paprika
1/2 tējkarote sāls
Āzijas karstā čili mērci pēc garšas (pēc izvēles)

Pagatavošana: 
Bļodā lieciet visas kokosriekstu- mango mērces sastāvdaļas un kārtīgi tās sablenderējiet. Atlieciet to malā.
Pannā ar augstām malām uzsildiet nedaudz eļļas, tad lieciet vistas filejas uz pannas un apcepiet tās tik ilgi,
kamēr tās vairs nav sārtas. Tad tām pievienojiet šķēlēs sagrieztu gan sarkano, gan zaļo papriku un cepiet
aptuveni vēl 2 minūtes. Pēc tam, visam pāri lejiet iepriekš sablenderēto mērci un sautējiet visu uz zemas uguns,
kamēr vista ir pilnībā gatava. 
un pasniegt ar rīsiem

 

 
Kraukšķīgie ziedkāposti austrumu gaumē. PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 02 februāris 2017 12:37

Nepieciešams: 
1 neliela ziedkāpostu galva, sagriež nelielos kumosos
2 glāzes maizes drupatas (rīvmaize)
2 lielas olas, sakultas
mērcei:
6 ēdamkarotes medus
4 saspiestas ķiploka daiviņas, malto
6 ēdamkarotes ūdens+ 2 tējkarotes kartupeļu cietes
1 ½ ēdamkarotes sojas mērces
½ ēdamkarotes Srisacha mērci

Pagatavošana: 
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc celsija. Sakuliet bļodiņā olas un uzberiet rīvmaizi uz atsevišķa
šķīvja. Kārtīgi apviļājiet ziedkāpostu kumosus olā, tad rīvmaizē un klājiet tos uz cepešpannas, kurā ieklāts
cepamais papīrs. Cepiet aptuveni 15- 20 minūtes, līdz tie kļūst zeltaini brūni un kraukšķīgi. Kamēr ziedkāposti
cepas, pagatavojiet mērci, lieciet visas mērces sastāvdaļas katliņā, izņemot ūdeni ar kartupeļu cieti. Uzsildiet
visu līdz vārīšanās temperatūrai un maisiet lai izveidojas viendabība masa. Atsevišķi sajauciet ūdeni ar
kartupeļu vai kukurūzas cieti, pievienojiet to katliņā. Maisa, līdz mērce atkal sasniedz vārīšanās temperatūru
un vāra, līdz mērce sabiezē (apmēram 2 minūtes). Ļauj mērce atdzist dažas minūtes un sabiezēt vēl vairāk.
Izceptos ziedkāpostus pievienojiet mērcei.

 

 
Kas tāds, kas pacels Tevi debesīs PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 30 janvāris 2017 08:48

Tiek uzskatīts, ka šis deserts pirmo reizi tika pagatavots 17. gadsimtā. Un tieši Venēcijā tas ieguva
savu pašreizējo nosaukumu – “Tiramisu” (tira – mi – su), kas no itāļu valodas varētu tikt tulkots kā
“paceļ mani augšup”, “pacel mani debesīs”, “uzmundrini manu omu”.

Nepieciešams:
3 olas, dzeltenumus un baltumus atdala
½ glāze pūdercukurs
½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
250g Mascarpone 
1¼ glāzes karsta espresso kafija - stipra! 
2 ēdamkarotes (vai vairāk!) Kahlua kafijas liķiera
200g dāmu pirkstiņi (24 - 30)
Kakao
Pagatavošana:
Sakuliet olas dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša un bieza. Tas var prasīt līdz 10 minūtēm.
Pievienojiet vaniļas ekstraktu un Mascarpone sieru, kārtīgi visu samaisiet kopā. Ņemiet jaunu bļodu
un sakuliet olu baltumus. Lēnam un pa daļām iecilājiet olu baltumā Mascarpones masu. Atsevišķā
traukā sajauciet kafiju un kafijas liķieri, mērciet tajā dāmu pirkstiņu cepumus un klājiet tos traukā vienu
blakus otram. Kad trauka pamatne ir noklāta ar cepumiem, pāri klājiet Mascarpones masu, atkārtojiet
to pašu ar nākamajām kārtām, pa virsu klājot atlikušo masu. Lieciet ledusskapī vismaz uz 4 stundām,
ieteicams atstāt Tirmaisu kūku ledusskapī visu nakti. Pirms pasniegšanas pārkaisiet ar kakao.


 
Ātri pagatavojama Taizemes garneļu zupa ar kokosriekstu pienu. PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 25 janvāris 2017 09:56

Nepieciešams:
1 glāze Basmati rīsi
2 ēdamkarotes sviesta|
sāls un svaigi maltie pipari, pēc garšas
1 sīpols, sakapāts nelielos kubiņos
1 sarkanā paprika, sakapāta kubiņos
1 ēdamkarote svaigi rīvēta ingvera
2 ēdamkarotes sarkanās karija pastas
2 bundžas kokosriekstu piena
4 tases dārzeņu buljona
1 laims, sulai

Pagatavošana: 
Uzvāriet rīsus kā norādīts uz paciņas, pēc tam atlieciet tos malā. Ietilpīgā katlā izkausējiet sviestu,
pievienojiet garneles, sāli un piparus pēc garšas. Apcepiet tās, līdz kļūst maigi rozā, aptuveni 2-3 minūtes,
tiklīdz tās ir gatavas atlieciet saceptās garneles malā. Katlā lieciet papriku, sīpolus un ķiplokus, visu kopā
sacepiet aptuveni 4-5 minūtes, tad pievienojiet ingveru, visu apmaisot, cepiet vēl aptuveni 2 minūtes.
Pievienojiet sarkano karija pastu, maisot cepiet aptuveni 1 minūti, tad visam pārlejiet kokosriekstu pienu
un dārzeņu buljonu. Tagad svarīgi visu kārtīgi samaisīt. kārtīgi samaisiet aptuveni vienu minūti. Katla
saturu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai; samazina karstumu un vāra uz lēnas uguns, līdz zupas
šķidrums nedaudz sabiezē, apmēram 8-10 minūtes. Kad viss ir gatavs pievieno rīsus, laima sulu un
garneles, pasniedz nekavējoties.

 

 
Dārzeņi sarkanā karija mērcē PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 23 janvāris 2017 09:31

Ja karijs ir viena no Tavām iecienītākajām garšvielām, tad Tev noteikti ir jāpagatavo dārzeņi Sarkanā karija pastas mērcē!
Pagatavošanas ilgums - tikai 30 minūtes.

Nepieciešams:
1 glāze jasmīnu rīsu
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļa vai olīveļļa
1 sīpols, sakapāts kubiņos
1 ēdamkarote svaigi rīvēta ingvera
2 daiviņas ķiploka
1 paprika, sagriezta šķēlēs
3 vidēja izmēra burkāni, sagriezti garenās šķēlītēs
2 ēdam karotes sarkanā karija pastas
1 bundžiņa kokosriekstu piena
½ glāze ūdens
¼  neliela izmēra svaiga kāposta
1 ½ ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote sojas mērces
sauja sasmalcinātu baziliku

Pagatavošana:
Pagatavojiet rīsus kā norādīts uz iepakojuma, tiklīdz tie ir gatavi, noņemiet tos no karstās virsmas un lieciet malā.
Lai pagatavotu karija mērci, ņemiet ietilpīgu pannu ar augstām malām, lieciet to uz uzkarsētas virsmas. Tiklīdz tā ir
karsta ielejiet nedaudz eļļas, pievienojiet sakapātos sīpolus, šķipsniņu sāls un cepiet tos, līdz tie kļūst mazliet caurspīdīgi
un mīksti, tās būs aptuveni 5 minūtes. Pievienojiet ķiploku un ingveru, nepārtraukti maisiet aptuveni minūti. Pievienojiet
paprikas un burkānu šķēlītes, cepiet visu aptuveni 5 minūtes līdz paprika ir tik mīksta, ka to var viegli sadurt ar dakšiņu.
Pēc tam pievienojiet sarkanā karija pastu un maisot cepiet aptuveni vēl 2-3 minūtes. Saceptajiem dārzeņiem pannā
pievienojiet kokosriekstu pienu, kāpostus, kā arī cukuru un uz samazinātas uguns kādu brīdi sautējiet līdz paprika,
burkāni un kāposti ir mīksti, ik pa laikam pannas saturu apmaisiet. Kad viss, Jūsuprāt, ir gatavs noņemiet visu pannu
no karstās virsmas un pievienojiet tās saturam sojas mērci. Pievienojiet pēc vajadzības sāli.
Pasniedziet mērci klājot to pāri rīsiem un pievienojot svaigu baziliku.

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 23 janvāris 2017 09:47
 
3 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana