Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Vai zini kā pagatavot Chai Latte? PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 01 marts 2017 11:14

Starbucks kafejnīcas cienīga Chai Latte. Pat vēl labāk- pagatavojama mājās un baudāma bez steigas.

Nepieciešams:

1 ½ krūzes stipras melnās tējas
½ glāzi uzsildīta kokosriekstu piena
2 dateles bez kauliņa
2 ēdamkarotes kakao pulvera
1 ēdamkarotes kokosriekstu eļļu
1 tējkaroti vaniļas ekstraktu
šķipsna jūras sāls

Pagatavošana: 
Izmantojot melnās tējas maisiņus, pagatavojiet stipru tējas uzlējumu. Ieteicams 2 tējas maisiņus uz
1 1/2 krūzes ūdens. Uzsildiet kokosriekstu pienu līdz tas sāk garot, vai izmantojiet mikroviļņu krāsni.
Lieciet visas sastāvdaļas ātrgaitas blenderī un kārtīgi visu sablendējiet, līdz iegūstat vienmērīgu,
krēmveidīgu konsistenci. Lejiet to krūzēs un uzkaisiet nedaudz kanēli.


 
dzērveņu mērce PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 27 februāris 2017 09:15

Īpaša dzērveņu mērce, kas būs kā precīzs un garšu pastiprinošs nobeigums Jūsu iecienītajam cūkgaļas cepetim.

Nepieciešams:
350 grami dzērvenes , svaigas vai saldētas
2 paliela izmēra āboli, sagriezti smalkos kubiciņos
½ glāze neapstrādāta bioloģiskā medus
2 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga ingvera
Miziņas un sula no 1 citrona
šķipsnu jūras sāli
Pēc izvēles var pievienot:
kanēli
muskatriekstus
krustnagliņas
apelsīna sulu- citrona vietā

Pagatavošana:
Lieciet visas sastāvdaļas katlā un uz lēnas uguns to uzsildot, samaisa sastāvdaļas. Tad paaugstiniet
temperatūru un vāriet aptuveni 3-4 stundas, vai līdz mirklim, kad dzērvenes ir pārsprāgušas un mērcei
veidojas putas. Pēc tam var iemaisīt jebkādu papildu saldinātāju pēc izvēles. Pasniedziet siltu.
Mērce ievērojami sabiezē, ja tā atdziest.

 

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 27 februāris 2017 09:16
 
Šoreiz izmēģini ko neierastu- bumbieru un ingvera kēksiņus PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 23 februāris 2017 15:24

Nepieciešams:
1 3/4 tases miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
3/4 glāze cukura
1/2 glāzes brūnā cukura
1 tējkarote rīvēta ingvera
2/3 glāzes skāba krējuma
1/2 glāzes augu eļļa
1 ēdamkarote medus
2 lielas olas
1 1/2 mizoti un smalkos kubiņos griezti bumbieri
medus glazūrai:
1 glāze pūdercukura
2 ēdamkarotes medus
2 ēdamkarotes piena

Pagatavošana:
Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagatavojiet keksiņu formu un ievietojiet tajā papīra pamatnes. liela izmēra bļodā
samaisi kopā miltus, cepamo pulveri, balto cukuru, 1/2 glāzi brūnā cukura un rīvētu ingveru. Atsevišķā bļodā jauc skābo
krējumu, eļļu, medu un olas. Abu bļodu sastāvus sajauc kopā un maisi līdz mīkla ir viendabīgā masā. Tad pievienojiet mīklai
bumbiera kubiciņus un atkal visu samaisiet, lieciet keksu veidnēs un apberiet visu ar ½ tejkaroti brunā cukura. Cepiet aptuveni
20 minūtes, līdz tie ir sacēlušies un stingri.
Pirms pasniegšanas pagatavojiet medus glazūru- visas sastāvdaļas lieiet bļodā un kārtīgi samaisiet. Klājiet to pāri keksiņiem
pirms pasniegšanas, rekomendējam tos pasniegt siltus.

 
Visiem zināms,ka brokastis ir svarīgākā ēdienreize! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 20 februāris 2017 08:14

Tad kādēļ tās nepadarīt par gardu sajūtu un baudījuma pilnu mirkli?


Nepieciešams:
2 olas
2 šķēles maizes (Tostermaize)
1 mazs avokado
1 tējkarote laima sulas
Jūras sāls + melnie pipari
Pētersīļi (pēc izvēles papildināšanas)

Pagatavošana:
Apgrauzdējiet tostermaizes šķēles uz pannas, lieciet tās uz šķīvja. Ņemiet avokado
un samīciet to nelielā bļodiņā, klāt pievienojot nedaudz svaigu laima sulu un jūras
sāli ar melnajiem pipariem.Uzkarsējiet pannu, ielejiet nedaudz eļļas un cepiet olas
kā jums vislabāk tās garšo. Uz tostermaizēm klājiet avokado masu, liekot virsū tikko ceptu olu.
Pa virsu kaisiet pētersīļus. Labu apetīti!

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 20 februāris 2017 08:21
 
Gardām vakariņām pagatavojiet sēņu-baklažāna siltos salātus ar kazas sieru. PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 13 februāris 2017 08:16

Nepieciešams:

1 1/2 ēdamkarotes olīveļļas
1 liels baklažāns
cremini sēnes
4 lielas kale kāpostu lapas, atdalītas no stumbra
1/2 tase valrieksti, grauzdēti
kazas siers
4 zariņi timiāna, lapas izņem

Mērcei:
1 daiviņa ķiploka
2 ēdamkarotes balzāmetiķa
1 ēdamkarote olīveļļas
1/2 tējkarote medus
Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Uzkarsējiet cepeškrāsni uz 220 grādiem. Sagrieziet baklažānu vienādos, neliela izmēra kubiciņos, aplejiet
tos ar ½ ēdamkaroti olīveļļas un lieciet tos uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs. Ņemiet Kale kāpostu, atdaliet
4 lielas kāposta lapas no tā serdes un sagrieziet tos nelielu kumosu gabaliņos. Arī nedaudz apsmidziniet ar
olīveļļu un lieciet tās uz jaunas cepampapīra sloksnes. Pēc tam nomazgājiet sēnes, grieziet tās uz pusēm un
lieciet tos klāt baklažāniem. Pirmos lieciet cepeškrāsnī Kale kāpostu lapas, cepiet aptuveni 10 minūtes, līdz tie
kļūst kraukšķīgi, tad lieciet baklažānus un sēnes cepeškrāsnī uz kādām 20 minūtēm, ik pa laikam tos apmaisot,
cepiet līdz tie paliek brūngani.
Kamēr dārzeņi atdziest, pagatavojiet mērci. Nelielā katliņā lieciet balzāmetiķi, spiestu ķiploku daiviņu, eļļu un medu,
uz lēnas uguns, maisiet, līdz mērce sāk sabiezēt, pēc garšas pievienojiet svaigi maltus piparus.
Lielā bļodā lieciet ceptos dārzeņus, kazas sieru, grauzdētus valriekstus, pāri lejiet mērci un pievienojiet timiānu.
Pasniegt siltus.

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 13 februāris 2017 08:19
 
3 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana