Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Dārzeņi sarkanā karija mērcē PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 23 janvāris 2017 09:31

Ja karijs ir viena no Tavām iecienītākajām garšvielām, tad Tev noteikti ir jāpagatavo dārzeņi Sarkanā karija pastas mērcē!
Pagatavošanas ilgums - tikai 30 minūtes.

Nepieciešams:
1 glāze jasmīnu rīsu
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļa vai olīveļļa
1 sīpols, sakapāts kubiņos
1 ēdamkarote svaigi rīvēta ingvera
2 daiviņas ķiploka
1 paprika, sagriezta šķēlēs
3 vidēja izmēra burkāni, sagriezti garenās šķēlītēs
2 ēdam karotes sarkanā karija pastas
1 bundžiņa kokosriekstu piena
½ glāze ūdens
¼  neliela izmēra svaiga kāposta
1 ½ ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote sojas mērces
sauja sasmalcinātu baziliku

Pagatavošana:
Pagatavojiet rīsus kā norādīts uz iepakojuma, tiklīdz tie ir gatavi, noņemiet tos no karstās virsmas un lieciet malā.
Lai pagatavotu karija mērci, ņemiet ietilpīgu pannu ar augstām malām, lieciet to uz uzkarsētas virsmas. Tiklīdz tā ir
karsta ielejiet nedaudz eļļas, pievienojiet sakapātos sīpolus, šķipsniņu sāls un cepiet tos, līdz tie kļūst mazliet caurspīdīgi
un mīksti, tās būs aptuveni 5 minūtes. Pievienojiet ķiploku un ingveru, nepārtraukti maisiet aptuveni minūti. Pievienojiet
paprikas un burkānu šķēlītes, cepiet visu aptuveni 5 minūtes līdz paprika ir tik mīksta, ka to var viegli sadurt ar dakšiņu.
Pēc tam pievienojiet sarkanā karija pastu un maisot cepiet aptuveni vēl 2-3 minūtes. Saceptajiem dārzeņiem pannā
pievienojiet kokosriekstu pienu, kāpostus, kā arī cukuru un uz samazinātas uguns kādu brīdi sautējiet līdz paprika,
burkāni un kāposti ir mīksti, ik pa laikam pannas saturu apmaisiet. Kad viss, Jūsuprāt, ir gatavs noņemiet visu pannu
no karstās virsmas un pievienojiet tās saturam sojas mērci. Pievienojiet pēc vajadzības sāli.
Pasniedziet mērci klājot to pāri rīsiem un pievienojot svaigu baziliku.

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 23 janvāris 2017 09:47
 
Ar ELVI karti vēl izdevīgāk! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 19 janvāris 2017 09:48

 
Šis dzēriens būs atspirdzinošs un veselīgs veldzējums kādā ziemīgā vakara. PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 16 janvāris 2017 08:38

Viss kas Tev ir vajadzīgs- 2 glāzes apelsīnu sulas, 2 glāzes dzērveņu sulas, 1 glāze ananāsu
sulas un glāze Schweppes ginger ale dzēriena. Pasniegt atdzesētu un ar pievienotu apelsīna šķēlīti.

Ja vēlies, Schweppes dzēriena vietā var izmantot gāzētu minerālūdeni.

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 16 janvāris 2017 08:54
 
Ideja uzkodām! PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 10 janvāris 2017 11:31

Avokado uzkodas panējumā- ātri, vienkārši un pārsteidzoši ņammīgi. Vai šis varētu būt našķis,
kas aizstāj čipsus un krekerus?

Nepieciešams:
2 lieli avokado, sagriezti garenās šķēlēs
Sula no ½ laima (pēc izvēles)
Sāls un pipari
¼ glāze miltu
1 ola, sakulta
1 tase rīvmaizes
2 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana: 
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem pēc celsija. Cepeškrāsns pannas vai cepamā trauka ielejiet
1 ēdamkaroti ēļļas un izsmērējiet pa visu pamatni. Atlieciet to malā. 
Sagrieztās avakado šķēlītes apsmidziniet ar laima sulu, lai tās nemaina krāsu pirms cepšanas. Apberiet
tās ar sālu un pipariem. Katru šķēlīti rūpīgi apviļājiet miltos, iemērciet sakultā olā un tad rīvmaizē, pielūkojiet,
ka šķēlītes ir kārtīgi nosegtas ar panējumu un kārtojiet tās uz cepešpannas. 
Apsmidziniet tās ar vēl nelielu daudzumu eļļas, tas palīdzēs tām kļūt vēl kraukšķīgākām. Cepiet aptuveni
15 minūtes, līdz avokado šķēlītes ir zeltaini brūnas. Pasniedziet tās ar savu iecienītāko Dippy mērci.

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 10 janvāris 2017 11:33
 
Starpsvētku dienās pagatavo ko vieglu un vienkāršu. PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 27 decembris 2016 11:27

Laša zupa ar kukurūzu.

Nepieciešams:
500 g mencas filejas 
2 lieli pētersīļu saišķīši
1 sīpols
1 saišķītis loku
6 ēdamkarotes olīveļļas 
2 ķiploka daiviņas 
4 kartupeļi
200 g svaigas vai konservētas kukurūzas
100 ml saldā krējuma 33% tauku
sāls un pipari

Pagatavošana: 
Pētersīļus nomazgā, nosusina un noplēš lapiņas no kātiņiem. Ķiplokus sakapā. Kartupeļus nomizo,
sagriež gabaliņos. Zivs fileju nomazgā un sagriež gabalos. Sīpolu sīki sagriež. Pannā uzkarsē olīveļļu,
apcep sīpolu, pievieno ķiplokus un kartupeļus, nedaudz apcep.
Apceptos sīpolus, ķiplokus un kartupeļus pārliek katlā, uzlej 1,5 litrus ūdens, uzvāra un turpina vārīt
10 minūtes. Pētersīļu lapiņas un lokus sakapā, pievieno zupai, kopā ar zivi un kukurūzu.
Pieber sāli, piparus, vāra 10-15 minūtes, pielej saldo krējumu, samaisa - zupa gatava!

 

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 27 decembris 2016 12:16
 
4 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana