Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Kumelīšu tējas un medus saldējums- vai esi kādreiz ko tādu garšojusi? PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 28 jūnijs 2017 09:09

Nepieciešams:
3 krūzes ūdens
1/3 glāzes medus
4 kumelīšu tējas maisiņus

Pagatavošana:
Nelielā katliņā sasildi ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, noņem to nost no karstās virsmas un pievieno tējas
maisiņus un medu. Tējas maisiņus turi katliņā aptuveni 10 minūtes, tad izņem tos, un pārliecinies, ka medus
ir pilnībā izkusis. Ja vēlies pievieno kumelīšu ziedus.
Kad uzlējums ir atdzisis, pildi to saldējuma trauciņos, atstājot vismaz 3mm no trauciņa virsmas tukšus.

 


 
Zaļumu – ķiploku sviestā grilētas cukīni ripiņas PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 20 jūnijs 2017 13:36

Nepieciešams: 
200 gr. nesālīta sviesta
3 ķiploku galviņas
1 tējkarote itāļu garšvielu maisījums
1 citrons 
Svaigi malti pipari un sāls
2 vidēja izmēra cukīni
2 ēdamkarotes svaigi griezti pētersīļi


Pagatavošana: 
Uzsildiet krāsni. Izkausējiet sviestu, saspiediet ķiploku galviņas un izspiediet sulu no citrona. Ņemiet
bļodiņu kopā samaisiet sviestu ar ķiplokiem, citronu sulu itāļu garšvielas un pievienojiet sāli ar pipariem
pēc garšas. Sagrieziet cukīnī ripiņās un no abām pusēm apsmērējiet ar zaļumu- ķiploku sviestu un klājiet
tās uz pannas. Lieciet krāsnī un pēc aptuveni 2-4 minūtēm apmainiet ripiņām puses. Kad gatavs ņemiet ārā,
pirms pasniegšanas apberiet ar svaigi grieztiem pētersīļiem.

 

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 20 jūnijs 2017 13:43
 
Dipp mērcīte ogām un augļiem PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 08 jūnijs 2017 11:59

Ja laikapstākļi mūs nelutina, tad varam brīvdienās palutināt paši sevi ar saldām ogām un krēmīgi saldu Dipp mērcīti.

Nepieciešams:
220 gr svaigā krēmsiera
220 gr bezpiedevu jogurta
¼ glāzes brūnā cukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
un gardas ogas vai sulīgi augļi pēc izvēles

Pagatavošana: 
Lieciet pārtikas blenderī gan svaigo krēmsieru, gan bezpiedevu jogurtu un samaisiet to kopā, viendabīgā masā,
tad pievienojiet cukuru un vaniļas ekstraktu un atkal visu kārtīgi samaisiet kopā. Pēc garšas pievienojiet vēl
cukuru, ja nepieciešams. Lieciet mērci tīrā bļodiņā, pārvelciet ar pārtikas plēvi un lieciet to ledusskapī uz
1 - 2 stundām. Pēc šī laika ņemiet ārā no ledusskapja un baudiet!

 


Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 08 jūnijs 2017 12:36
 
Kā vienmēr, kaut kas gards un nedaudz ārpus ierastā, šoreiz tas ir vraps ar turku zirņiem. PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 31 maijs 2017 13:35

Nepieciešams: 
425 g konservēti turku zirņi
1 ēdamkarote olīveļļa 
1 ēdamkarote paprikas garšvielas
1 ēdamkarote malti melnie pipari
1/2 tējkarote kajennas pipari
¼ tējkarote sāls 
4 Pita maizes šķēles
1 glāze Tzatziki mērces
¼ sarkanā sīpola (sagrieztu šķēlēs)
2 salātu lapas (rupji sasmalcinātas)
1 tomāts ( sagriezts šķēlēs)

Pagatavošana: 
No bundžiņas pārlieciet turku zirņus bļodiņā un ar papīra virtuves dvieļa palīdzību tos nosusiniet.
Tad lieciet tos uz cepešpannas un apberiet ar kajennes pipariem, parastajiem melnajiem pipariem,
paprikas garšvielu un lieciet tos apgrauzdēties. Kad tas ir izdarīts, lieciet visas sastāvdaļas vrapā,
sev vēlamā secībā un daudzumā un baudiet!

Pēdējās izmaiņas: Trešdiena, 31 maijs 2017 13:57
 
Aktuāli! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 22 maijs 2017 12:44

Rabarberu maize- izsenis iecienīts, plaukstošas vasaras gardums.

Nepieciešams: 
1 glāze miltu
1/3 glāze pūdercukura
100 gr auksta sviesta, kubiņos
2 olas
1 1/4 glāze cukura
1/4 tase miltu
1/2 tējkarote sāls
3 1/3 glāzes sasmalcinātu rabarberus

Pagatavošana: 
Uzkarsējiet krāsni uz aptuveni 200 grādiem. Paliela izmēra bļodā, ar miksera palīdzību, samaisiet 1 glāzi
miltus, 1/3 glāzi pūdercukura un 100 gr. sviesta, klājiet mīklu pannā, ar pirkstu palīdzību cenšaties ar to
noklāt visu cepešpannas apakšu un lieciet to krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm. Ņemiet atsevišķu bļodu un
viegli sakuliet 2 olas, pievienojiet ¼ glāzi miltu cukuru un sāli un visu kārtīgi samaisiet. Klāt lieciet un viegli
iemaisiet rabarbera gabaliņus. Lieciet mīklu ar rabarberiem uz karstās garozas un cepiet aptuveni vēl 30-40 minūtes
.

 
5 lapa no 22

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana