Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Pagatavo Mārtiņdienas mielastu! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 10 novembris 2016 09:26

Dainās Mārtiņdienas galdā minēti plāceņi, medus, alus, dažādi gaļas ēdieni un, protams, Mārtiņu gailis.
Šeit būs lieliska recepte, kas Tev var noderēt gatavojot Mārtiņdienas mielastu savai ģimenei!

Nepieciešams: 
Vesels gailis, gatavs pagatavošanai
6 ķiploka daiviņas, saspiestas
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 tējkarotes čili pulvera
1 tējkarote ķimenes
1/4 tase vistas buljona
Sāls (vismaz 1.1/2 tējkarotes)
3 lieli burkāni 
1 liels sīpols
2 lieli saldie kartupeļi
1/2 tase vistas buljona un mazliet vairāk, ja nepieciešams,
1/2 tase baltvīna
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Ierīvēt gaili ar sāli un pipariem, kā arī 3 saspiestā ķiploku daiviņām.
Ņemiet atsevišķu bļodu un tajā lieciet 2 ēdamkarotes olīveļļas, čili pulveri, ķimenes, atlikušās 3 ķiploku
daiviņas (saspiestas), 1/4 tase vistas buljonu un kārtīgi visu samaisiet kopā. Ar 2/3 šī maisījuma kārtīgi
ieberzējiet gaili. Sagrieziet burkānus, sīpolus un saldo kartupeļus garenās šķēlēs un apmaisiet tos kopā
ar atlikušo 1/3 garšvielu maisījuma. Lieciet dārzeņus cepešpannā un novietojiet gaili ar krūtīm uz dārzeņiem,
lai novērstu to sadegšanu. Cepiet aptuveni 30-35 minūtes, tad samaziniet krāsns karstumu līdz 180 grādiem.
Apvienojiet vistas ½ glāzi buljonu ar ½ glāzi baltvīna un lejiet to virsū gan gailim, gan dārzeņiem, kas atrodas
pannas apakšā, turpiniet cept aptuveni 15-20 minūtes, ik pa laikam aplejot gaili ar radušos sulu. Kad gailis ir
izcepies, ņemiet pannu ārā no krāsns, novietojiet gaili uz atsevišķas pannas un pārklājiet to ar foliju. Nolejiet
izveidojušos mērci no pannas nelielā katliņā un vāriet nelielā temperatūrā, ja ir vēlme, pievienojot saldo krējumu,
līdz tā sabiezē. Pirms pasniegšanas aplejiet gaili un dārzeņus ar karsto mērci.

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 10 novembris 2016 09:55
 
Pagatavo šokolādes siera kūku, lai nosvinētu šīs darba nedēļas beigas PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 04 novembris 2016 12:02

Tev būs nepieciešams:
200gr. šokolādes Selgas cepumi
1 ēdamkarote cukurs
7 ēdamkarotes kausētā sviesta
600 gr. krēmsiera (istabas temperatūrā)
1 1/2 glāze pūdercukura
1/4 glāze skāba krējuma
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
1 1/2 glāze šokolāde, izkususi un atdzesēta līdz istabas temperatūrai

Pagatavošana:
Sadrupiniet Selgas cepumus, pievienojiet tiem sviestu, cukuru un ar rokām kārtīgi samīciet visu
viendabīgā masā. Tad klājiet to kūkas pannas apakšā un gar malām, veidojot nelielas maliņas.
Lieciet to ledusskapī. Ietilpīgā bļodā ar miksera palīdzību, maisiet krēmsieru vismaz 2-3 minūtes,
tad tam pievienojiet pūdercukuru un maisiet aptuveni minūti. Turpinājumā pievienojiet vaniļas
ekstraktu un skābo krējumu, atkal jau visu samaisa vienā masā. Beigās pievieno izkausēto šokolādi
(pārliecinieties, ka tā ir atdzesē līdz istabas temperatūrai!) un kuliet visu vēl aptuveni 2-3 minūtes,
līdz maisījums ir ļoti viegls un gaisīgs. Klājiet visu pāri drupinātajai kūkas pamatnei, pārlieciet kūkai
pāri pārtikas plēvi un lieciet to ledusskapī vismaz uz 4 stundām, vislabāk to būtu noturēt ledusskapī
visu nakti. Grieziet gabaliņus ar asu, tievu nazi. Pēc katra gabaliņa noskalojiet nazi zem karsta
ūdens un noslaukiet to ar sausu dvieli.


Pēdējās izmaiņas: Piektdiena, 04 novembris 2016 12:04
 
11 jauni veidi kā pagatavot avokado maizīti. PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 01 novembris 2016 07:55

Padari savu brokastu maizīti par īstu baudījumu. Vairāk uzzini šeit: 
http://www.thekitchn.com/11-easy-ways-to-fancy-up-your-avocado-toast-219143

 

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 01 novembris 2016 07:59
 
Vakara akcija ekspressrestorānā Ņamma Siguldā PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 27 oktobris 2016 08:07

Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 27 februāris 2017 09:21
 
Īrisa konfektes- ātri, vienkārši un ļoti garšīgi! PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 25 oktobris 2016 07:47

Tev būs nepieciešams:
1/4 glāze sviests
1/2 glāze brūnā cukura
1/2 glāze parastā baltā cukura
1/2 glāze iebiezinātu pienu ar cukuru


Pagatavošana:
Savienojiet sastāvdaļas palielā bļodā, kuru var karsēt mikroviļņu krāsnī, lieciet bļodu mikroviļņu krāsnī uz 2 minūtēm.
Izņemiet bļodu un samaisiet sastāvdaļas viendabīgā masā.Tad lieciet bļodu mikroviļņu krāsnī vēl uz divām minūtēm.
Atkal samaisiet visas sastāvdaļas. Un lieciet to atkal uz 2 minūtēm krāsnī (kopā jābūt 6 minūtes). Pēc izņemšanas
samaisiet visu un klājiet masu labi ietaukota pannā uz cepampapīra un nedaudz atdzesējiet līdz masa ir pietiekami stingra,
lai varētu ar rokām izveidot, pēc paša vēlmēm, konfektes lielumu un formu. Noformēšanai izmantojiet balto cepampapīru un krāsainu aukliņu.

 

v

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 25 oktobris 2016 08:23
 
5 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana