Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Akcija sadarbībā ar Coca-Cola! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 06 aprīlis 2017 13:09

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 06 aprīlis 2017 13:19
 
Garneles kā uzkoda vai piedeva mīļākajiem makaroniem. PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 06 aprīlis 2017 12:52

Nepieciešams:
70 gr. Garneles
sāls un pipari
olīvu eļļa
Mērcei: 
1 maza ķiploku galviņa
1 tase sasmalcinātu svaigu koriandru 
1 laima sula no
1 ēdamkarote sausā baltvīna
3 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes čilī mērci, pēc izvēles

Pagatavošana: 
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Attīriet un noskalojiet garneles, apberiet ar sāli un pipariem.
Novietojiet garneles ledusskapī, līdz vēlākam. Nogrieziet ķiploku galviņai augšpusi, bet atstājiet ķiploku
daiviņas neskartas (apskatiet attēlu). Nedaudz aplejiet ar olīveļļu un cepiet tos 180 grādos uzkarsētā
cepeškrāsnī apmēram 10-15 minūtes vai līdz brīdim, kad tie kļuvuši mīksti. Kad gatavs, izņemiet no krāsns.
Ļaujiet mazliet atdzesēties. Nomizojiet ķiploku galviņu un sasmalciniet to cik smalki vien iespējams.
Ņemiet nelielu bļodiņu un apvienojiet grauzdēta ķiplokus ar koriandru, laima sulu, baltvīnu, olīveļļu un čili mērci.
Samaisiet visu rūpīgi kopā un atlieciet malā.
Tad ņemiet pannu, uzkarsējiet to, nedaudz apmērciet garneles eļļā un apcepiet tās 3-4 minūtes no abām pusēm.
Galvenais, esiet uzmanīgi un nepārcepiet garneles. Noņemiet garneles no pannas un lieciet tās bļodā ar grauzdētu
ķiploku- koriandru mērci.


Baudiet kā uzkodu vai pasniedziet ar makaroniem vai rīsiem un zaļajiem salātiem.

 

 
Lai var baudīt pavasari! PDF Drukāt E-pasts
Otrdiena, 04 aprīlis 2017 10:49

Ja šajās pavasarīgajās dienās tomēr ir sanācis saķert iesnas, tad pagatavo greipfrūta, medus un
piparmētru karsto dzērienu un atgūsti spēkus turpmākajai nedēļai.

Tev būs nepieciešams:
2 zariņi piparmētras
¾ glāzes ūdens 
¾ glāzes svaigi spiesta greipfrūta sulas (tas ir aptuveni viens auglis)
1 ½ ēd. karotes medus

Pagatavošana: 
Ielieciet 2 piparmētras zariņus katliņā, pārlejiet tos ar ¾ glāzes ūdeni un lieciet uz plīts vārīties aptuveni
2-3 minūtes, tikmēr pārgrieziet greipfrūtu uz pusēm un izspiediet visu sulu. Izņemiet piparmētru zariņus
no katliņa un pievienojiet sulu, kā arī medu un samaisiet, lai tas pilnībā izkustu. Pārlejiet dzērienu krūzē
un baudiet to siltu.

 

Pēdējās izmaiņas: Otrdiena, 04 aprīlis 2017 11:45
 
Katram pa skaistai un saldai kūciņai! PDF Drukāt E-pasts
Ceturtdiena, 16 marts 2017 20:33

Nepieciešams:

Par kūka:
4 lielas olas
1 1/4 glāzes cukura
1/4 glāze brūnā cukura
1/2 glāze ananāsu sula
2 tējkarotes ruma (vai tīra vaniļas ekstrakta)
1 1/2 tases miltu
2 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
1/2 tējkarote kanēļa
1/4 tējkarote sāls
2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
Dekorēšanai:
6 ēdamkarotes nesālīta sviesta
1 1/2 glāzes tumši brūnā cukura
1 tējkarote ruma (vai vaniļas ekstrakts)
1/8 tējkarote sāls
12 konservēti ananāsu gredzeni
12 kokteiļu ķirši

Pagatavošana: 
Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem . ar eļļu vai sviestu nepieciešams ieziest keksiņu formas; atlikt malā.
Liela izmēra bļodā iesitiet olas un sakuliet tās, tad pievienojiet cukuru, brūno cukuru un rumu vai vaniļas
ekstraktu, sakuliet visu kopā vienā masā. Tad pievienojiet ananāsu sulu, samaisiet un atlieciet bļodu malā.
Atsevišķā traukā kopā beriet miltus, cepamo pulveri, kanēli, sāli un kukurūzas cieti. Pakāpeniski pievienojiet
sausās mīklas sastāvdaļas jau iepriekš pagatavotajai masai un maisot veidojiet viendabīgu mīklu. Atlieciet to malā. 
Nelielā katliņā, uz mērena uguns izkausējiet sviestu, pievienojiet brūno cukuru, rumu un sāli, visu kopā vāriet
aptuveni 1 minūti, nepārtraukti maisot. Atlieciet malā. 
Katrā no keksa formiņām ievietojiet konservētu ananāsa gredzenu,vidū lieciet ķirsi un sapildiet formiņas ar mīklu.
Cepiet aptuveni 20-22 minūtes, vai līdz brīdim, kad mīkla ir kļuvusi zeltaini brūna. Ja neesiet pārliecināta, ka
keksiņi ir gatavi, izmantojiet zobu bakstāmo kociņu.

 

 

 

 

 

 

Pēdējās izmaiņas: Ceturtdiena, 16 marts 2017 20:35
 
Vai zini kā pagatavot Chai Latte? PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 01 marts 2017 11:14

Starbucks kafejnīcas cienīga Chai Latte. Pat vēl labāk- pagatavojama mājās un baudāma bez steigas.

Nepieciešams:

1 ½ krūzes stipras melnās tējas
½ glāzi uzsildīta kokosriekstu piena
2 dateles bez kauliņa
2 ēdamkarotes kakao pulvera
1 ēdamkarotes kokosriekstu eļļu
1 tējkaroti vaniļas ekstraktu
šķipsna jūras sāls

Pagatavošana: 
Izmantojot melnās tējas maisiņus, pagatavojiet stipru tējas uzlējumu. Ieteicams 2 tējas maisiņus uz
1 1/2 krūzes ūdens. Uzsildiet kokosriekstu pienu līdz tas sāk garot, vai izmantojiet mikroviļņu krāsni.
Lieciet visas sastāvdaļas ātrgaitas blenderī un kārtīgi visu sablendējiet, līdz iegūstat vienmērīgu,
krēmveidīgu konsistenci. Lejiet to krūzēs un uzkaisiet nedaudz kanēli.


 
2 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana