Reģistrēties
Kontaktinformācija
Login

Pieslēgties



Register

Reģistrēties

Question

Kontaktinformācija

dr facebook twitter
Sākums Jaunumi
Jaunumi


Aktuāli! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 22 maijs 2017 12:44

Rabarberu maize- izsenis iecienīts, plaukstošas vasaras gardums.

Nepieciešams: 
1 glāze miltu
1/3 glāze pūdercukura
100 gr auksta sviesta, kubiņos
2 olas
1 1/4 glāze cukura
1/4 tase miltu
1/2 tējkarote sāls
3 1/3 glāzes sasmalcinātu rabarberus

Pagatavošana: 
Uzkarsējiet krāsni uz aptuveni 200 grādiem. Paliela izmēra bļodā, ar miksera palīdzību, samaisiet 1 glāzi
miltus, 1/3 glāzi pūdercukura un 100 gr. sviesta, klājiet mīklu pannā, ar pirkstu palīdzību cenšaties ar to
noklāt visu cepešpannas apakšu un lieciet to krāsnī uz aptuveni 15 minūtēm. Ņemiet atsevišķu bļodu un
viegli sakuliet 2 olas, pievienojiet ¼ glāzi miltu cukuru un sāli un visu kārtīgi samaisiet. Klāt lieciet un viegli
iemaisiet rabarbera gabaliņus. Lieciet mīklu ar rabarberiem uz karstās garozas un cepiet aptuveni vēl 30-40 minūtes
.

 
Veselīga uzkoda dārza ballītei - gurķu humuss ar dillēm. PDF Drukāt E-pasts
Trešdiena, 17 maijs 2017 09:47

Nepieciešams:

2 glāzes turku zirņi (konservēti vai tikko vārīti)

2 saujas svaigu diļļu

½ gurķis

½ tējkarote sāls

2 ēdamkarotes citronu sula

1 ēdamkarote olīveļļa (vai vairāk, pēc izvēles)

2 ēdamkarotes Tahini (sezama sēklu pasta)

1 maza ķiploka daiviņa

Pagatavošana:

Lieciet visas sastāvdaļas bļodā un ar blendera palīdzību samaliet visu kopā, līdz iegūstiet viendabīgu masu.
Pārlieciet humuss citā bļodiņā un pāri pārlejiet nedaudz olīveļļas, pasniedziet kopā ar krekeriem, maizi vai dārzeņiem.

 
Pagatavo savai māmiņai ko īpašu, kā piemēram citrona kūku! PDF Drukāt E-pasts
Piektdiena, 12 maijs 2017 11:50

Tev būs nepieciešams
4 olas, kas turētas istabas temperatūrā ( atdalīti dzeltenumi no baltumiem)
1 ēdamkarote vaniļas ekstrakts
3/4 glāze cukura (150 g)
125g tase nesālīta sviesta (izkausēts)
3/4 glāze milti (115g )
1 3/4 glāze piena (remdens)
1/4 glāze svaiga citronu sula
miziņa no viena citrona
pūdercukurs

Pagatavošana:
Ņemiet olu baltumus un sakuliet tos tā, lai tie kļūtu par baltām cietām putām. Atlieciet malā. Ņemiet olu dzeltenumus
un sakuliet tos ar cukuru līdz masa kļuvusi gaiša, pievienojiet sviestu un vaniļas ekstraktu un turpiniet putot vēl minūti
vai divas. Pēc tam pievienojiet miltus. Tad lieciet klāt citronu sulu un citrona miziņu, tad lēnām pievienojiet pienu un
kuliet masu kamēr viss ir labi sajaucies. Iecilājiet olu baltumus pa trešdaļai.
Lejiet mīklu cepamajā traukā un cepiet aptuveni 40 līdz 70 minūtes, vai līdz brīdim, kad virskārta ir zeltaini brūna un
kūka ir stingra. Cepšanas laiks var ievērojami atšķirties atkarībā no krāsns, tāpēc Ieskatāmies apmēram 40 minūtes,
un redzēt, kā tas izskatās.
Pirms pasniegšanas apberiet ar pūdercukuru.

 
Detox smūtijs PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 08 maijs 2017 08:43

Pēc garajām svētku brīvdienām iepriecini sevi ar šo gardo detox smūtiju!

Sastāvdaļas: 
1 banāns 
1 avokado 
1 gurķis 
1 sauja spinātu
Kokosriekstu ūdens
100 gr mellenes

 


Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 08 maijs 2017 08:47
 
Vērts zināt! PDF Drukāt E-pasts
Pirmdiena, 24 aprīlis 2017 07:40

Ja pavasara mainīgajos laikapstākļos ir gadījies saaukstēties, atceries, ka aveņu stublāju novārījumu izmanto
kakla un mutes skalošanai, - tas mazina iekaisumu ne tikai pie angīnas un laringīta, bet atvieglo stāvokli
arī stomatīta gadījumos.

 


Pēdējās izmaiņas: Pirmdiena, 24 aprīlis 2017 07:41
 
2 lapa no 18

SākumsIepriekšējā12345NākamāBeigas
Majas lapas izveide Majas lapas SEO optimizacija Majas lapas reklama Majas lapas apkalposana Majas lapas izveide, SEO optimizacija, apkalposana